Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, February 18, 2008

Lunch Bersama Family

malam nih..aku nk overtime.ade lab report perlu dihantar esok..ade tutor nk kene buat..dan mcm2 lagik aku nk buat mlm nih...so b4 aku start ape2 keje aku..aku nk update pasl aktvt aku siang ari tadik...

the story begin..

arinih bapak aku ajak mkn besar..sempena bday mak aku on this wednesday...kirenyer advance bday la kan...bapak aku ckp..arinih je sume free..nnti kalo on that day..tkde yg free..so sambut je la bday mak aku awal2...

tmpt yg bapak aku nk bwk aku ngan family aku adalah...

lps bapak aku amik aku ngan kakak aku kt cj..bergerak la kami semua ke Kelana jaya..
aku ingat bapak aku nk bwk gi tmpt2 biasa je..nih amik ko..kelana jaya seafood..
lame giler aku tak mkn kat sini..dlu time kecik2 ade la gak sekali dua...
tmpt nih aku tau mahal giler..tp dh bapak aku nk blanja..ape lagik layan je la..takkn nk membantah plak kan...
sampai2 kat sane...aku tpsan billboard yg aku dok baca kat blog ngan paper 2,3 ari lepas..mamat yg propose awek die ngan billboard RM40k!!..giler btol mamat tuh...



ok2..smpai2 kitorg kat sane..tmpt full..then lepas wait dlm 5 min..baru dpt duk..
afta order2 sume...sume order mak bapak aku yg handle..aku dok melangok je..sementara tgu mknn..sesi tgkp gambar...yeah!!..




ok2..cukup ngan gambo2 family..skrg..the best part..makan2!!

starting with...
Tomyam Seafood Soup
Skinless Prawn
Lemon Chicken
Massala Lala
Mix Vege
siakap

kalo aku nk comment each of the dish..penat la plak mlm2 nih..
aku kasik overall nyer rating k..

Makanan:5/5
Minuman:4/5
Service:4.5/5
Prices:2.5/5 (tkmo cite harga...mkn2 tadik ade la gak ratus...)
Location:Kelana Jaya Seafood,bersebelahan dgn LDP highway kalo dari puchong...lepas je Kelab PKNS tuh...restourant nih...

kalo korg nk ngajak makan2 ngan family...sini ok la kot..kalo nk makan besar ar..
kalo nk mkn ngan member2....mkn steambot ar...lepas pukul 6 ptg..harga pon ok..RM 21.90..lagik murah dari Restoran Nelayan aku gi arituh...

sekian sahaja update aku tuk arinih..aku nk start buat keje dh..chows..

2 comments:

Ida said...

den.
bila nak bawak aku pegi makan kat situ?
nk tomyam!
hehe

Ezzudden said...

boleh2..ko dtg cj..aku blanja ko mkn sane..ok?kite dating kt sane hehehe..