Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, February 16, 2008

My Fav link?

aduss kene tag plak ngan fiqa...
aku dh la tak gemar buat2 tag nih..
tp sbb member baik punyer psl..buat je la..
kang emo plak kat aku..ahaks..

mmg nasib ko baik la fiqa..utk arinih nyer post..aku tkde ape2 idea lagik..
so aku letak la tag ko nih sbg pemenuh ruang blog aku nih..
so simple nyer tag..

Rules and Regulations :
1. Must be clean. No X-rated sites
2. Only FIVE links.
3. MUST tell 5 people.
4. A link back to the person who tagged you.
5. An active link.

My 5 fav links are
1.Online dot Mmu dot edu dot my..tiap2 kene check orr..kot2 ade news mmu kasik cuti umum ke tak pon satu sem free tak yah byr ke..hehe
2.Red Mummy dot com..best plak baca psl keluarga org..mcm tkde keluarga sendiri je..
3.Zliah dot blogspot dot com..skrg nih jadik silent reader je..sory ar bos..bonzer mintak cuti satu bulan ar..
4.nk tulis ke..aku check blog ko fiqa tiap2 ari?..tkpe kot...hehe.
5.Shuffiix dot blogspot dot com..yob aku tgu je ko update..kot2 ade berita kawin ko ke..aku tgu je..haha..

dan mcm biasa..aku tkkn tag org lain..sbb aku dh ckp aku tak gemar bertag2 nih...sekian untuk hari nih..

4 comments:

Farafiqa said...

weeee..thanx den!!! okayh len aku aku x tag ang dah yerrr..hehehe

Ezzudden said...

same2...lor fiqa..aku bkn nye tak suke buat..cume tak gemar je..kalo nk tag ke tak...aku tak kisah..

RedMummy said...

i smell my name over here...

:)

i see you everyday in my bloglog...

Ezzudden said...

hehehe
mmg tiap2 ari layan blog kak red..besh!!
sory ar tpksa jadik silent reader je..