Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, March 13, 2008

2 hari yang memenatkan

salam semua..
lame gak aku bercuti dari blog nih..ade la gak 2 hari..
2 hari lepas..hari yg memenatkn bagi aku..sbb 2 midterm yg berterusan...
selasa arituh...
Algorithm and Data Structured.(tak leh score dgn cemerlang..)
rabu tadik...
Data Communication and Networking(masih ade harapan ke?...)

hidup agak berubah 2 hari lepas...berubah dari segi masa tidur ar..
tidur yg tak menentu..study yg tunggang langgang..tp
makan tetap dalam keadaan baik..makan tkde nyer tinggal2...


time org sume study..aku tido dgn aman...
time aku study...sume tido dgn aman...
time kat kpala aku nih kene set balik..supaya menjadi...
time org sume study..aku study..
time org tido..aku tido..
tp boleh ke?..skrg nih pon..time kol 2 pagi lebey..aku masih dihadapan laptop...memikirkn ape nk buat time tak ngantuk nih...
nk main game?..bosan...
nk tgk movie?..malas nk dwld cite baru..
nk kuar gi yamcha buat kali 3?...tkde member plak..
nk ym?...sape je sudi borak ngan aku?..ahaks...

so kesudahan nye..aku update la blog aku nih..akan aku tulis2 yg merapu..supaya mood aku nk tido tuh sampai..

[iklan...]
  1. saya tgh mencari rakan2 utk menjalankn jalan2 carik makan saya...seorg yg tak kisah makan mahal ke murah utk pertama kali...dan reti menilai makanan..
  2. saya tgh mencari tmpt2 yg mempunyai makanan istimewa..dan semestinya halal.harap2 sape2 yg ade idea tmpt utk disyorkan..sile2 la kasik tau saya..setiap idea akan diberi credit link korg..kawasan yg terlibat..Cyberjaya,Putrajaya,Kajang,Bangi,Puchong,Kelana Jaya,USJ,Dengkil,Salak Tinggi dan juga Nilai.


7 comments:

Izuan Mustaffa said...

buzz!.cm besh makan2 tu.kedai mkn kt bangi besh.kt abu bakar baginda.klo lunch pehh tak cukup meja lauk dia hidang:D harge affordable lah.

Ezzudden said...

thanx wan..i got it...nnti aku ajak ko...ko tolong tunjuk jln k..nnti kite set time k..

iDa said...

nak ikutttt~
bole x? ;p

Ezzudden said...

nk ikut leh je..tp cik ida kene ade kat cj ar time kitorg plan nk gi tuh..boleh ke?

sitinurkhadijah said...

yeahhhh... nk itot gakz :P
muahahaha :D

mkn2 ni yg besh nie ;-)
nyum3...

izwan panda said...

wey..
nk follow gk bleh?
kalo nk grk tu inform aku r..
kalo aku free aku join k?
hehe~ ;p

Ezzudden said...

boleh je aku ajak korg2 nih..tp korg kene ade mase ar time aku ajak...aku tak suke plan awal2...kalo nk gerak..aku terus gerak je..kalo time tuh takde member lansung pon aku on je..aku kan Lone Ranger...hehehe