Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, October 18, 2008

Bila aku sudah tiada...

Sabtu
18 Oktober 2008
HB2 wing B 101

(versi merapu)
Jumaat 10 pagi-1 tgh hari=tido
2 tgh hari-6.45 ptg=tido
7.30 ptg-1130 mlm=tido
Sabtu 1 pagi-3 pagi=tido

Kesimpulan nyer,aku tak jumpe lansung hari jumaat.aku just bangun kejap.check ym,blog,email,then tido balik.tak tau apsal aku tido je satu hari.mentang2 la dah abis exam kan,tapi takkan la dasyat camnih aku tido.ish3..
skrg badan sakit2,sbb overtido.

macam dalam blog member tuh,die ade tulis

5. Terlalu banyak tidur - merosakkan tenaga. Menjadi pemalas. Jauh jodoh!
(jauh jodoh??ngahaha:D no komen..)

memang merosakkn tenaga tol.jadik pemalas pon yer..
jauh jodoh?..mmg jauh jodoh la..kalo duk dlm bilik je..nk jumpe jodoh cmne..

lagik satu,sepanjang aku duk bilik je,aku tak makan ape2.last aku makan,pagi jumaat tuh.makan mcD,pastu sampai skrg tak makan ape2.boleh kurus aku camnih.haha..

ok la,stop part tido menido nih..

actually aku jelos kat member2 aku kat melaka,maksud aku,kat mmu melaka.
tadik,jumaat malam.diorg pegi makan ikan bakar kat umbai,bcos diorg dah abis exam..
mesti lepas abis makan ikan bakar,diorang ronggeng gi mane2...arghh..tension nyer tak dpt nk ikut diorg.nih yg nk melompat ke melaka balik nih..
member2 aku kat mmu cj nih,mostly sume tak abis exam lagik.sume last paper hari sabtu.kejap lagik paper diorg.aku? selasa arituh dah abis exam.mmg sangap giler ar dah berhari2 tanpa buat ape2.just tgk wayang ngan layan movie kat torrent.

ha..sebut pasal movie kat torrent,akhirnya...dapat gak aku tgk cite sepi...
walaupon aku slalu kesepian.ahaks..tp aku tak terasa nk mengalirkan air mata atau touching bile tgk cite nih...
aku ingat leh la nangis2 apabila tgk cite nih..tp tak....(apakah?..apsal aku nk nangis2?aihh..merapu tol aku.)

tiba2 aku terasa macam nk buat keje giler ar..tp tak leh reveal lagik...ape yer keje giler aku tuh?

kepada korang2 yang membaca post aku nih,kat atas tuh aku dh tulis versi merapu.tp korang baca gak..ape la korang nih..haha...

nih satu lagik iklan merapu..

4 comments:

Chuckiesd said...

tak elok tido lamer ni...kompom lepas bagun jadi pemalas punyer...

Ezzudden said...

to chuckiesd>mmg dh jadik pemalas nih..sampai makan pon jadik malas..

nikillas said...

haaaaa.. makan mekdi pastu tido~~~ jadik ulaq sawa la hang.. haha..

Ezzudden said...

to nikillas>haha..malam jumaat tuh tak tido lansung..lepas mkn mcD..kpala pon dh weng..cmne pon kene tido gak..ular sawa pon ular sawa la..hehe..