Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, May 11, 2008

Selamat Hari Ibu


Selamat Hari Ibu buat Mama aku..Pn. Dalela Bt. Mohammad Isa..

org ckp sambutan ini adalah penghargaan buat sume ibu2 kat dunia nih ,yg bersusah payah melahirkan kita,membesarkan kita tanpa komplen,mendahulukan kita makan agar kenyang dan sihat,memasak sedap2 tanpa perlu makan hari2 di luar,dan macam2 lagik untuk mengenangkan jasa ibu..

bagi aku, setiap hari aku mengangap hari itu hari ibu(walaupon org nk ckp poyo..pon poyo la..tak ksiah)..hari2 selepas solat aku menghargai ibu dgn medoakan kesihatan yang baik,semoga dimurah kan rezeki,dan semoga disejahterakan dunia dan akhirat..mungkin itu sahaja tak cukup,tp at least aku ade ar gak usaha utk appreciate mama aku..ye ar..21 tahun mama aku jaga aku..tak terbalas jasa mama aku..dan aku bersyukur mama aku still dikurniakn kesihatan yg baik..dan semoga kesihatan yang baik itu berkekalan..

actually..nk story someting..
just happen dis morning.
ermm..suprise home comeback for my mom..hehe
pagi tadik lepas aku solat subuh..dalm kol 6.10..
aku gerak dari cyberjaya terus ke rawang..
idea nih terpkir time aku dok study di awal pagi.
pastu ngan tak tido nyer..aku drive(pecut dgn best nyer..pagi2 kete takde..minumum 120 kot kat jalan biasa..ikut jalan biasa..tak de duit nk byr tol..hehe )
pastu sampai umah dlm kol 7...aku masuk umah senyap2..kunci umah mmg aku ade..
pastu aku terus gi suprise kan mak aku dgn wish Selamat hari ibu..hehe..
agak terkejut ar gak mak aku..tb2 je aku balik..tak kasik tau ape2..

mak aku agak terharu ar gak..hehe..yeah!! misi berjaya...

ok lah stakat itu sahaja coretan aku setelah sekian lame tak uodate kat blog nih..mintak maap rakan2 yg asyik masuk blog aku..tp hampa sbb tkde update terbaru..

p.s kpd rakan2 yg duk jauh dari umah..tak dpt buat mcm aku..at least..wish ar by sms or phone..
ade sorg member dh buat kad tuk mama die..so sweet..hehe..

anyway.myb nih last aku update time exam week nih..nnti lepas exam..insyaAllah aku akan update..All the best to sume member yg akan menghadapi exam...semoga ape yg korg baca masuk dlm exam..dan usaha korg berbaloi..sekian..

-ya Allah berikan la Ezzudden kekuatan untuk study dan menjawab soalan exam nnti dgn baik..-

2 comments:

Fiqalicious said...

waaaa sweet gilerrrrrrr ko wat cam tuuuuuu :D

Ezzudden said...

aku mmg sweet pon..hahaha

ko tak dpt ar nk buat cm aku kan..umah jauh..:p