Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, July 19, 2008

Hari Sabtu again?

Sabtu,
19 Julai 2008
HB2 wing B 1012

salam,
wah sekejap betul hari minggu aku berlalu.Baru arituh aku update pasal hari sabtu,hari ini dah hari sabtu balik.Maybe sebab dalam minggu ini routine aku dah macam orang office,keluar pagi pergi kerja,balik petang.Tiada aktiviti yang bermakna seperti pergi alamanda sorang2,pergi jalan2 carik makan,dan aktiviti2 sebagai seorang student biasa.

weekend ini banyak aktiviti aku leh buat.UPG ade ice breaking nyer,sek@mmu ade ice breaking gak.Tapi semua aku tak join,sebab weekend la time aku free.Time untuk aku rest dan study.Nak balik rumah pun aku rasa malas.Lagipun,next week aku ade midterm Eng Math 1.

so guys,Happy Weekend!!

p.s sometimes we have to give up on something that not belong to us.

1 comment:

shici.shorty said...

all da besh for ur midterm!
ganbatte~
chaiyuk2...