Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, July 22, 2008

OST Sepi-Kau Ada Dia



Sudah lama ku memendam rasa
Cinta di dalam dada
Namun tidak pernah bersuara
Kerana takut kecewa


Ku tunggu waktu yang lebih baik
Untuk langkah pertama
Jauh dari apa yang ku kira
Hatimu ada yang punya


Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia


Mungkin juga semuanya salah ku
Terlalu mengharapkan cinta
Tapi sepi yang merasuk kalbu
Membawa angan melayang


Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia.


Song:OST Sepi-Kau Ada Dia

Artist:The Lima

song of the week,dah lame dah ade lagu nih..tapi sekarang asyik dengar lagu nih je...
ade gak lagu lain dalam OST Sepi nih...macam kembang perawan-Gita Gutawa,Sepi-Yuni Shara,Rindu-Saiful dan lain2.
OST aku dah dengar,tapi filem Sepi nih aku tak sempat lagik tengok.ade lagik ke kat wayang cite nih?..kat cybertrakker tak kuar2 lagik nih..
Aku baca review orang pasal filem ni,walaupon kurang kutipan tapi jalan cerita bagus.Ramai yang dah pergi tengok cerita nih cakap best dan tak sia2 tengok Sepi.



Blogged with the Flock Browser

4 comments:

RubyBaGai said...

Best!!!bukan citer jiwang mcm citer2 malay yg laen..mmg best la rugi lkalo tak tgk....

shici.shorty said...

cheh mentng2 MBO tu dkt je ngan MMU melaka...
mis ruby ulang-alik tetiap ari la tu.
muahaha~

Ezzudden said...

nih yg nk pergi tengok sorang2 nih...leh nangis2 dlm panggung nnti..hahaha

Ida said...

sepi best gila weh~
tgk jgn x tgk ;;)