Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, October 12, 2008

Movie of the week...



Salam semua.

Just short update from Rawang.

-Balik rumah jap sebab nak beraya ngan member2 ngan ada saudara mara nak datang rumah.
Oleh sebab mood raya still ada,exam pun exam la,raya lagi best.

-Minggu ini,aku dah berjaya tengok 2 cerita kat panggung wayang.Hari isnin, Senario The Movie episod 1. Jumaat, Kami the movie.
Senario memang seperti dulu, tak menghampakan dengan lawak2 diorang.Tetapi kalau korang dah tengok trailer ke,Behind the screen ke.korang maybe akan bosan sikit ar.sebab kebanyakan lawak2 diorang dalam movie ini diorang dah tunjuk kat dalam trailer/BTS diorang.Dalam cerita ini,ade gak lawak2 yang kurang menjadi,dan aku paling tak suka bila si Lan pakai baju tarzan tuh.Part tuh je yang spoil,tapi sepanjang cerita,aku memang respect ar Lan sebagai pelawak.Aku kasi cerita ini 8/10 ar.

Untuk cerita Kami,memang betul2 best! Cerita ini sambungan daripada series diorang dulu.So kepada sesiapa yang nak tengok movie ini,baik gi tengok dulu series diorang.Kalau tidak,komperm korang tak paham.Macam ade sorang member aku,sepanjang cerita blur je.
Aku agak tak puas bile tengok Kami ini,sebab?
movie ini adalah ending untuk cerita diorang,aku nak tengok lagik Kami.Selepas ini,dah takde la cerita ini. Banyak yang tersirat dulu dah tersurat dalam movie ini.Semua rahsia dah didedahkan.Tak puas!!!:(

untuk cerita Kami aku boleh kasik 9/10.nak kasik 10/10 nobody perfect kan.so baik kasik 9/10 ;)


lepas ini,banyak lagik cerita melayu nak kuar.Aku macam berminat nak tengok cerita,tipu kanan tipu kiri.macam menarik je.

3 comments:

ruby said...

aishhh..sempat lg tgk movie..study!!if ade tesangkut lagik sem nih..tak mo dah kawan..majuk2!!!! if sangkut ngan pompuan takpe..hauahua!!!

Ezzudden said...

lalala...ish..jgn la doa ade tersangkut lagik sem nih.

shici.shorty said...
This comment has been removed by the author.