Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, October 29, 2008

Out to Kedah

Salam semua,

Kejap agi aku nk berangkat ke Kedah dah untuk program Sek@MMU Kedah.Nih first time aku join program nih.Program nih berkonsepkan mengajar IT(photoshop) kepada budak2 sek dan ade juga sesi LDK bersama bdak2 sek.Aku akan ke Sek Men Mergong,Alor Setar,yeah!..ke kedah lagi..Bukan selalu pon aku ke kedah.last aku pergi,Sungai Petani,ade program kat sane.
Hmm..pergi ke program bermakna,tak dapat la aku merantau2 ke blog orang.Harap2 kat sek tuh ade access internet.
Nanti lepas program akan ke padang besar.Ape ek best kat padang besar tuh?..aku rase last aku pergi time kecik2 dlu.hmm~mai2 sape mau order?Bawak pasport skali ar..mane tau,leh jalan2 carik...... kat Thailand skali..hehe...tah2 leh jumpe awek kong dalam cite bangkok dangerous ke..mane la tau kan..hehehe

8 comments:

hashim habeed said...

patutla promote filem Bangkok Dangerous rupenya nak ke thailand ha ha ha

nikillas said...

buat sukarelawan ke kat kedah tu..??

Fabulous Farafiqa said...

singgah la penang weyh :D

Ezzudden said...

to hashim habeed>haha..tak jdi gi thailand la..tak sempat..pegi padang besar je..tp mmg teringin nk gi bangkok.hehe

to nikillas>aah..buat projek sukeralawan..nama projek tuh,sek@MMU,program it kat sek

to fiqa>tak sempat la pi penang,pi alor staq ngan perlis je...nnti next time aku jalan2 ke penang plak

!x0r@ said...

owh,singgah Pekan Rabu tak? ehhe

Ezzudden said...

to ixora>tak sempat nk singgah pekan rabu..terus gi ke padang besar...teringin gak nk gi pekan rabu..tak penah2 gi lagik nih..

!x0r@ said...

oo.. tak apa.lain kali kalau turun kedah lg,singgah la Pekan Rabu tu. tapi tak ada yg menarik sangat pn kat situ. hehe

p/s - padang besar best tak?penah pegi masa kecik2 dulu je.. dah lupa la.huhu

Ezzudden said...

to ixora>ye ke tkde ape2..org ckp mcm best je..
padang besar ok la..takde la besar sangt..choice tuh byk gak ar..