Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, November 05, 2008

Seoul Garden best !!

Update kat Rawang jap.

Salam semua,

saje2 je balik Rawang jap,bosan dan dah kehabisan duit nak duk kat cyber.So balik rumah je la,dapat makan free.Entah ape pasal,pagi tadi aku kat cyber,takde internet plak,memang aku balik rumah ar,dapat layan internet.

ops termerapu plak.myb ni cara untuk hilangkan kefrustan,ketensionan,kebosanan,tuh sebab type je ikut suke.

actually nak upload gambar2 je time makan kat Seoul Garden,One Utama hari Isnin lepas.
Ye la kan,first time dapat makan.Setelah sekian lama,baru dapat merasa seoul garden nih.
Lepas nih takde la jelous kat bdak2 Melaka lagi.Asyik baca kat blog diorang makan seoul garden je,aku yang kat Cyber nih,mengidam je la.

Sampai je Cyberjaya dari Kedah,terus plan gi Seoul Garden.Sebenarnya,plan abg Sab ngan Deng tuk pergi ke SG nih.Last2 aku yang kene handle.Layan..
Plan nyer pukul 12 tengah hari gerak.Tapi masalahnya,aku pun bangun pukul 12.Tuh pun nasib baik Deng tepon,kalau tak melepas la nak makan kat SG.Last2 gerak pukul 1 dan terus ke Bangsar.Solat2 kat Masjid jamek Bangsar,pegi la ke kedai tuh.Tup2..dah tutup da..
Adoii,frust giler kitorang.Pastu baca kat poster kedai tuh,ade satu lagi branch kat One Utama.
Kitorang pon apa lagi,gerak ke OU la.Korang bayangkan je la,dari Cyberjaya ke Bangsar pastu ke OU semata2 nak makan SG je.

Cukup la celoteh,layan gambar plaks.




9 comments:

nikillas said...

Aku setuju..!!! Seoul Garden mmg best..!!! Best giler.. Aku bedal daging kijang tu banyak seh.. Air free flow.. Makanan banyak.. Pergh.. Makan kat sana mmg puas hati r.. Berbaloi..

hashim habeed said...

TEngok memang best nanti kalu turun kl nak singgah test tgk...

Ezzudden said...

to nikillas>tol2..mmg best..daging kat situ tuh daging kijang ek..haha..aku pon tak tau..makan je..tp yg komperm..daging tuh mmg sedap!..aku lepas makan sampai tak larat nak bangun..tersadai kat kedai tuh jap..hehe

to hashimhabeed>joms2...nanti kite ramai2 makan kat sane..

hashim habeed said...

isk ada orang nak open table ke

Ezzudden said...

to hashimhabeed>tkde la open table..tp pegi ramai2 ar..byr sendiri2 ar..hehe

!x0r@ said...

uish, blom penah sampai SG lg.. mcm menarik je nampak.. hehe

Ezzudden said...

to ixora>joms2...kat OU ade,bangsar ade...nanti kite gi ramai2..byr sendiri2..ixora student lagik ke?..kalo student...leh dpt student price..hehe

I.n.t.a.n said...

ni yg rase rugi bgn tido lmbt ritu..huhu

Ezzudden said...

to intan>haha..tuh la ko..bangun lambt lagik.tkpe2..post mortem kat sane..:))