Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, April 06, 2008

Sambutan Kepulangan[Cerita 2-end] dan Kamera2

Salam semua...

hmm..agak lame gak aku tak update ape2 kat sini...walaupon byk bende yg berlaku kat aku...tp satu bende pon aku nk updatekn kt sini...terasa malas je nk type ape2..cume rajin baca blog org...pastu tinggal comment je..arinih..aku terpaksa rajinkn diri tuk tulis balik sbb ade member aku..telah menanya2..apsl tak update blog?..so aku jwb je la bz..hehe..sedangkn malas..sory yer...

kalo dari last post aku...psl Sambutan Kepulangan..aku ingat lepas tuh..lepas2 amik abg aku dri KLIA tuh..nk update cite skit...tp aku dok tangguh2..last2 aku ilang mood nk cite...so skrg..aku nk buat cite bergambar je..nk tulis panjang2 dh tak ingat..




n semestinya...bkn diorg shj yg aku nntikan sampai di Malaysia...bende nih pon..aku tgu2..hehe..




aku tak gune sgt lagik camera..sbb tkde memory card lagik..n beg pon tkde lagik...nnti dlm mgu dpn..myb aku beli..pastu baru aku akan gune btol2...
lgpon byk bende lagik nk blaja psl camera nih..

camera phone aku..still akan gune...tkde nyer aku lupekn jasa baik camera phone aku nih..ngan camera phone nih la aku letak gambar2 kat blog nih..tkde camera phone nih..mmg korg baca cerita je la...gmbr2 sume tkde..


Ingt nk cite psl Sport Carnival yg baru abis semalam...tp sbb aku tkde mase nk tgkp2 gambar..so nk cite pon tkde semangat..dis is first event yg aku join kat Cyberjaya..baru nk berjinak2 katakn..kt Melaka..byk la..kat CJ..start from zero balik ar..lepas nih..ade lagik event menanti..myb yg lepas2 nih.aku akan tulis kt sini....

ckup la coretan aku di hari Ahad yg Sun-day..panas tol CJ nih..padan la ade org nk dtg CJ pn malam2..siang ari takmo dtg...Gurun Cyberjaya katanya..:p

11 comments:

Fiqalicious said...

wah cun gler kamera tu weyyyyyy..nak2..hehe

Ezzudden said...

haha..mmg cun pon..tp aku tak gune lagik...
suke2 je nk2...ingt kamera mainan ka..

sitinurkhadijah said...

errr2...
shangat n teramat jelesh ngan camera tu.
rugi x kirim kn pesan camera SONY 'nipis' tu. huhu (~.~)

Ezzudden said...

ape plak sony nyer..canon la..nipis?..apakah?..hahah..
jgn jelous2..siti kan mampu beli..cume buat2 tak mampu je..:p

Ida said...

oi oi oi.
jelesnya aku.
mana PSP?
kata dapat PSP.da tuka pulak eh?
tp canon ni lagi kewl~ ;;)
lps ni bole la jd kameraman yg sangat bergaya!
hehe kalah abg fik :p

fewwwwwit!

Ezzudden said...

hhehe...psp kakak aku dpt..aku dpt camera je..
hehe..kire harapan aku nk dpt camera tercapai ar skrg nih..
byk gambor menarik ar aku akan letak kat blog nih..
abg fik...lagik mantap kot..aku nih kameraman picisan je..hehe

Ida said...

ecece.bermula dengan picisan.lama2 jadi tok guru ;)

nnti org kawen sume panggil ko jd fotografer.haha

sitinurkhadijah said...

eyhhh... taw2... den nye tu canon.

makshud kite...
nk pesan frm ur bro bli kn SONY camera yg nipis tu.

x igt la pe exact name camera tu.
kt shaner kn lgk murah compare kt shinie kn...?
shinie mahal wooo.
gugugu.

Ezzudden said...

ooo..ok2..

camera sony..den tak sure sgt ar..
tp parent den beli camera olympus 7.1 mp...dlm 200 lebey je..

Anonymous said...

pek-thawfiq

woih,bnyk aa ko nye rm200 lebih,ko ingat kamera yg picit keluar air ke???dlm rm400 maaa..kamera ko tu?ingat kamera cap ayam ke??..ko dh keje nnt,paham2 la yek,interest dia,dlm 2% setahun k...have a nice day,salam..



p/s:melawak jek bro,jgn amik ati,muahhahhahaha

Ezzudden said...

lar arituh cite lebat ckp 200 lebih..nih 400 lebih plak..tp...still consider murah..hehe.

ala..adik bradik pon nk kasik interest..lu abg sulung..bkn along kan..hahah