Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, September 13, 2008

Lump Sum update!!

13 september 2008
Sabtu
HB2 wing B 1012

Hari ini hari sabtu,dah lama tak cerita pasal hari sabtu.Kenapa aku selalu sahaja update pasal hari sabtu?Mungkin kah hari sabtu adalah hari yang paling rilex atau paling membosankan?
Jawapan untuk soalan kat atas,aku tak nak jawab ape.Biarlah...

Entry aku sebelum ini,ramai yang respond.Tak sangka ramai juga yang melawat atau terlawat blog aku ini.

Minggu ini, agak busy bagi aku.Dengan Peers X-Pose UPG,Projek Wawasan Desa SRM dan assignment Database.Alhamdulillah 2 daripada 3 dah complete. Hanya tinggal projek Wawasan Desa je yang tinggal.Selepas itu,boleh fokus kat final exam.

Sekarang ini dah 13 hari berpuasa,ape yang korang dah capai sepanjang bulan Ramadhan ini?
Semakin maju atau semakin mundur?

Sejak akhir2 ini, laman web mysoju.com menjadi laman favourite aku. Best plak layan movie/drama dari Jepun/Korea/Taiwan/China.

Teringin nak beli domain sendiri,agak2 domain apa yang best?

Lagu yang aku tengah layan sekarang: Lagu Kita-Aizat. Lagu2 die dalam album Percubaan Pertama die sume best2. Aku kasik album ini rate A .Sebab apa aku kasik A?
sebab lagu2 dalam album ini suma aku boleh layan.Tak seperti sesetengah album,separuh/suku je aku boleh layan.Kalau korang tak percaya,korang boleh nilai sendiri.Nak link full album?

sekian

4 comments:

Ida said...

suke bebeno ko lumpsum update ye.
org beso bz la katakan~
:p

btw,slamat berpuasa.
:)

Ezzudden said...

hehe..ok lah tuh..daripada aku tak berupdate lansung..

org beso tuh betol..
bz tuh tak k...dah tak bz sgt pn skrg nih..skit2 je..hehe

selamat berpuasa juga kpd cik ida...dah ponteng puasa ke lom..:p

ruby said...

wah2...akhirnya hupdate gakz..jenuh bebeno nak menunggu blog nih terhupdate..ekekek!! hupdate la slalu..atleast takdelah tension sgt dok ofis nih..ekekek!!!

Ezzudden said...

ish3..kesian nyer lecturer sorg nih..sampai duk dlm bilik pon leh tension..:p